Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss
8 august 2023

SumUp – kortterminal

SumUp kortterminal

Betal med kortterminal

HonestBox har støtte for integrering med SumUp og deres kortterminal Air. Har du en ubemannet butikk eller ønsker å starte opp ubemannet handel, løser HonestBox kortbetalingene ved hjelp av f.eks. Oppsummere. I tillegg til fysiske kort får du selvfølgelig også Apple Pay, Google Pay. Kontakt oss for mer info.

Zettle By Paypal

SumUps løsning er veldig lik den som tidligere het iZettle, nå Zettle By Paypal. Vi, HonestBox, velger SumUp for å håndtere kortbetalinger.

Kom i gang med SumUp

Du oppretter en konto hos SumUp (innløsningsavtale). Dette gjør du via følgende lenke: https://sumup.se/honestbox3/ . Viktig å bruke denne lenken for å dra nytte av vårt tilbud på 0,95 % per transaksjon. Etter at du har klikket på koblingen, klikker du «Kom i gang nå» og oppretter en konto. Når du har opprettet en konto, følg instruksjonstrinnene som følger.

SumUp – mer info

Ettersom teknologien stadig utvikler seg og endrer livsstilen vår, har også vårt forhold til penger og betalinger gjennomgått en transformasjon. Der fysiske mynter og sedler tidligere var normen, dominerer nå elektroniske overføringer og mobilbetalinger. Et selskap som har vært i forkant av denne revolusjonen er SumUp.

SumUp er et teknologiselskap som tilbyr mobile betalingsløsninger, og har på kort tid blitt en av de ledende aktørene i denne bransjen. Selskapet ble grunnlagt i 2012, og har siden utvidet sin tilstedeværelse til mer enn 30 land og hjulpet hundretusenvis av småbedriftseiere å godta kortbetalinger enkelt og greit.

Enkelheten til SumUp

En av de største fordelene med SumUp er dens enkelhet. Selskapet tilbyr en rekke kortlesere som er enkle å bruke, enten du er en liten kaféeier, frilanser eller driver en større bedrift. SumUps kortleser kobles enkelt til en smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth, slik at bedriftseiere kan motta betalinger uansett hvor de er.

Dette betyr at bedriftseiere ikke trenger å bekymre seg for skjulte avgifter eller månedlige avgifter – de betaler kun når de faktisk selger noe.

I en digitalisert verden er sikkerhet av største betydning, spesielt når det kommer til finansielle transaksjoner. SumUp tar dette svært alvorlig og bruker avansert teknologi for å sikre at alle transaksjoner er beskyttet. Selskapet er PCI-DSS-sertifisert, noe som betyr at det oppfyller strenge sikkerhetskrav når det gjelder håndtering av kundedata.

Mens SumUps primære fokus er å tilby mobile betalingsløsninger, har selskapet også utvidet tilbudet til å omfatte andre tjenester. For eksempel tilbyr de et online betalingssystem, som lar bedrifter motta betalinger via nettsiden deres eller ved å sende en betalingslenke direkte til kunden. De har også lansert SumUp Air, en lett kortleser som fungerer trådløst og gir gründere enda større fleksibilitet.

SummUp og fleksibilitet

I en tid hvor kundene forventer fleksibilitet og smidighet, dekker SumUp et viktig behov. Ved å tilby enkle, kostnadseffektive og sikre betalingsløsninger har de banet vei for at små bedrifter kan konkurrere på like vilkår med større aktører. SumUps suksess ligger ikke bare i teknologien, men også i forpliktelsen til å hele tiden innovere og sette kundens behov i sentrum. Enten du er en bedriftseier som leter etter en løsning for å motta betalinger, eller en kunde som setter pris på bekvemmeligheten av mobilbetalinger, er SumUp et selskap det er verdt å holde øye med.