Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss
Våre produkter
Varuautomat från HonestBox

En fullastet minibutikk med alt dine ansatte trenger. Fra frokostsmørbrød og lunsjer til snacks, wraps eller smoothies. Du velger innholdet, dine ansatte handler og vi tar oss av teknologien.

Våre automater

varuautomat borstat stål
varuautomat svart
varuautomat med logotyp
dubbel varuautomat med logotyp
varuautomater på företag

Kjøp automater til kontoret

La moderne kjøleskapsløsninger erstatte gamle, kjedelige skrueapparater på for eksempel arbeidsplasser. Med åpningsbare skap gir du kundene en mulighet til å se på produktet før de slår til. Dette forbedrer kundeopplevelsen og øker gjennomsnittlig mottak. Dersom du ikke ønsker eller ikke har mulighet til å kjøpe din automat, kan du leie den hos oss. Vi tilbyr deg alt du trenger for å bygge din egen automat. Den inkluderer låser og en nettbasert løsning som ikke krever nedlasting av noen app. Kunden kan komme i gang på sekunder og håndterer både handel og betaling direkte på telefonen. Rask, fleksibel, moderne.

Scanna i mobilen

Slik handler kundene

Kunder starter prosessen ved å skanne en QR-kode. Etter det identifiserer de seg med for eksempel BankID. Systemet åpner da en visning i kundens mobiltelefon hvor de kan låse opp døren og handle. Når kundene har handlet ferdig kan de betale med Swish eller kort direkte på telefonen. Ingen app nødvendig. Pengene havner direkte på kontoene dine og går ikke gjennom HonestBox.

Varuautomater

Lei eller kjøp automaten

Som med så mye annet er det selvfølgelig fordeler og ulemper med alt. Å kjøpe maskinen selv er et enkelt alternativ, men kanskje ikke gjennomførbart for deg. Et bedre alternativ kan være å lease eller leie automaten. Kontakt oss så hjelper vi deg med finansiering eller leie av automaten.

Kontakta oss
Säkerhet och uppföljning

Skyt alt selv

Du administrerer våre automater via et webgrensesnitt. Der kan du legge til produkter, se salg over tid, legge inn bestillingspunkter, sette åpningstider og mye mer. Du trenger aldri å kontakte HonestBox for å gjøre noen innstillinger. Har du spørsmål kan du selvfølgelig kontakte oss så svarer vi på dem.

Ulike varianter

Mat på jobbet
Mat på jobb
Dryck och snacks på gymmet
Drikke og snacks på treningssenteret

Les vår artikkel om vareautomater på jobb.

Automater på jobb