Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Gårdsbutikk

Gårdsbutik

Du har produktene – vi tar oss av teknologien

Vi identifiserer kundene dine og slipper dem inn i lokalene ved å styre en lås. Kundene dine bruker selvskanning med mobiltelefon eller minibank. Kundene dine betaler normalt med Swish eller kort.

Ubemannet gårdsbutikk

Er det virkelig mulig å starte en ubemannet gårdsbutikk? Ja absolutt. I dag har vi en rekke kunder som er klassiske gårdsbutikker med egenproduserte varer – med den store forskjellen at de normalt er ubemannede – personaleløse.

Vi hjelper deg i gang. HonestBox er din leverandør av all teknologien du trenger for å drive din ubemannede gårdsbutikk. Kontakt oss så forklarer vi mer.

Gårdsbutikker – Tradisjon og innovasjon i det lokale jordbrukslandskapet

Gårdsbutikker er en viktig del av jordbrukslandskapet og gir forbrukerne mulighet til å kjøpe lokalproduserte råvarer direkte fra produsenten. De har nylig økt i popularitet takket være en økende etterspørsel etter bærekraftig og økologisk mat, samt en økt interesse for å støtte lokale økonomier. I denne artikkelen skal vi utforske hva gårdsbutikker tilbyr, hvordan de driver salget og hvilken rolle de spiller i den svenske matindustrien.

Gårdsbutikkenes sortiment

Gårdsbutikker tilbyr en rekke ulike produkter, avhengig av hva gården produserer og hvilke samarbeid den har med andre lokale produsenter.

Eksempler på produkter som kan finnes i en gårdsbutikk inkluderer:

  1. Frukt og grønnsaker – Fersk, sesongbasert avling av frukt og grønnsaker er en av de største attraksjonene til gårdsbutikker. Forbrukerne verdsetter muligheten til å kjøpe økologiske og lokalproduserte råvarer direkte fra dyrkeren.
  2. Kjøtt og charcuterie – Mange gårdsbutikker selger kjøtt fra egne dyr, noe som gir forbrukerne mulighet til å kjøpe høykvalitets og etisk produserte kjøttprodukter.
  3. Meieriprodukter – Gårdsbutikker som har melkekyr eller geiter tilbyr ofte ferske meieriprodukter, som ost, yoghurt og smør.
  4. Honning, syltetøy og juice – Gårdsbutikker med birøkt eller fruktdyrking kan tilby honning, syltetøy og juice av egne råvarer.
  5. Brød og bakverk – Noen gårdsbutikker har et bakeri hvor de baker brød og bakverk med råvarer fra gården eller andre lokale kilder.
  6. Håndverk og gaver – Gårdsbutikker kan også tilby håndverk og gaver, som keramikk, tekstiler og kunst, ofte laget av lokale håndverkere.

Salgsstrategier

For å drive en vellykket gårdsbutikk er det viktig med en gjennomtenkt salgsstrategi.

Noen vanlige salgsstrategier inkluderer:

  1. Sesongtilbud – Å tilby spesialpriser på sesongens råvarer er en vanlig strategi for å tiltrekke seg kunder og selge produkter som er tilgjengelige i store mengder.
  2. Samarbeid med andre produsenter – Ved å samarbeide med andre lokale produsenter kan gårdsbutikker tilby et bredere vareutvalg og tiltrekke seg flere kunder.

En moderne gårdsbutikk har nå også ubemannet handel. Flere har allerede oppdaget HonestBox og bruker nå teknologi fra HonestBox for å drive sin ubemannede butikk.