Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Døgnåpen butikk

Døgnåpen butikk

Alltid åpen

Vi hjelper deg

Det spiller ingen rolle hvilken bransje du jobber i eller hvilke varer du selger. Vi tar oss av din ubemannede butikk uansett. Med vår erfaring siden 2015 kan vi love deg at vi har hjulpet de fleste. Vi hjelper deg med å starte din ubemannede butikk – eller kanskje konvertere en eksisterende butikk til en hybridbutikk.

  • Vi identifiserer hvem kundene dine er
  • Vi kontrollerer låsen i døren for de som er velkommen
  • Kundene dine handler med selvskanning eller scan & go
  • Kundene dine betaler med swish eller kort

Det trenger ikke være en matbutikk

Mange ubemannede butikker rundt om i Sverige selger mat og dagligvarer. Men teknologien vår kan håndtere alle typer varer. Så hva slags produkter ønsker du å selge? Kontakt oss så hjelper vi deg i gang!

Det er alltid behov for mat, godteri og brus – hele døgnet. Så at det var mat- og automater som går ubemannet er nok ikke så rart. Men vi er bare i begynnelsen av epoken rundt ubemannede butikker, så snart vil vi se teknologien som brukes på de fleste områder. Vi, HonestBox, har allerede i dag kunder som bruker den ubemannede teknologien til bl.a. la kundene vaske hundene sine. Kunder kan kjøpe skruer, spiker, verktøy og andre byggematerialer i en jernvarehandel. I padellhaller finner vi både padellracketutleie og salg av all slags tilbehør til spesielt padelspillere. Golfere kan kjøpe nye baller på hull 9 hvis de tilfeldigvis slår for langt inn i roughen eller i et vannhull. Eller hvorfor ikke leie en kajakk eller SUP helt ubemannet og så ta en sving på elva. Det er ikke teknologien rundt ubemannede kjøretøy som setter begrensningene, men snarere fantasien – og vågen. Ta kontakt hvis du har lyst på en ny idé, så hjelper vi deg i gang!

Vi gjør det lettere å komme i gang med døgnåpen butikk

Trenden med ubemannede butikker – butikker uten ansatte – er kommet for å bli. Stadig flere ser mulighetene med små kiosker for å betjene kunder både sentralt og ute på landet. Vi gjør det lettere å komme i gang.

HonestBox har jobbet med ubemannede butikker siden 2015 da vi startet verdenssensasjonen Näraffär i Viken, nord for Helsingborg. Siden den gang har vi vært med på å utvikle konsepter i Kina, USA og flere europeiske land.

Etter å ha kokt ned all erfaringen har vi kommet frem til den enkleste måten å skape en fantastisk kundereise i en ubemannet butikk. Ingen nedlastede apper, rask inn og ut, lav pris for selgeren. Teknologi skal være en støtte, ikke en kostbar hindring.

Våre kunder driver ubemannede dagligvarebutikker

I dag har vi kunder i flere ulike bransjer. Nest etter moderne automater er de vanligste ubemannede butikker. En tradisjonell dagligvarebutikk som du kjenner igjen fra den lokale nabolagsbutikken eller lignende – forskjellen er at den ikke har noen kassepersonell – den er ubemannet.

Noen av våre kunder har til og med gjort det litt smartere ettersom de har bemannet kasserer og kasserer i vanlig åpningstid. Når det blir kveld eller helg stenger du butikken og går hjem. Når kunder kommer for å handle, identifiserer kunden seg og handler deretter alene i den nå ubemannede dagligvarebutikken, skobutikken eller hvilken type butikk det er.

Unmanned er fortsatt litt skummelt for enkelte kunder og da er det perfekt at du kan handle akkurat som i en vanlig butikk på dagtid og de som er mer komfortable med ubemannet kan handle når som helst på døgnet.

Vi håper å se mer enn dagligvarebutikker som drives med vår ubemannede teknologi. For eksempel. I dag har vi en kunde som har hundevask men selger tilhørende produkter. Det var noe vi ikke visste fantes før vi kom i kontakt med kunden for første gang. Denne typen virksomhet er muliggjort av ubemannet teknologi fra HonestBox, og vi håper å se flere uventede bruksområder.

Selvfølgelig liker vi at du kan drive en dagligvarebutikk ubemannet, men vi kan ikke skjule vår interesse for det uventede…

 

Vi har selv drevet en døgnåpen butikk

En gang i løpet av 2015 åpnet vi en ubemannet butikk i Viken utenfor Helsingborg, Sverige. Vi vil nok påstå at dette var verdens første ubemannede app-drevne dagligvarebutikk. På den tiden brukte vi app til å identifisere, kontrollere døren og handle med. I dag er alt nettbasert, så kunden er i gang på sekunder.

Det var en god opplevelse å drive en ubemannet butikk selv. Vi lærte mye som vi tar med oss ​​i dag når vi hjelper kundene våre i gang med butikkene sine.