Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Extenda Retail

Introduksjon

I en tid hvor detaljhandel gjennomgår en rask digital transformasjon, har behovet for effektive og innovative POS-systemer blitt stadig viktigere. Extenda Retail skiller seg ut som en ledende leverandør av slike systemer, og tilbyr en rekke løsninger designet for å møte de spesifikke behovene til moderne forhandlere. Denne artikkelen gir en grundig oversikt over Extenda Retails POS-system, dets funksjoner, fordeler og hvordan det støtter bedrifter i deres daglige drift.

Om Extenda Retail

Extenda Retail er et selskap som spesialiserer seg på å levere avanserte POS-systemer og andre detaljhandelsløsninger. Med en historie som strekker seg over flere tiår, har selskapet etablert seg som en nøkkelaktør innen detaljhandelsteknologi, med en sterk tilstedeværelse i Europa og globalt. Extenda Retail kombinerer dyp bransjekunnskap med teknisk ekspertise for å skape løsninger som ikke bare administrerer salg og transaksjoner, men som også bidrar til å forbedre kundeopplevelsen og effektivisere forretningsprosesser.

Extenda Retail fortsetter å innovere og utvikle produktene sine for å møte detaljhandelens stadig skiftende krav. Med fokus på teknologier som AI, skytjenester og big data er selskapet godt posisjonert til å lede utviklingen innen detaljhandelsteknologi.

Extenda Retails kassesystem tilbyr en kraftig kombinasjon av brukervennlighet, fleksibilitet og avansert funksjonalitet. Ved å integrere salg, lagerstyring og kunderelasjoner i én enkelt løsning, hjelper det forhandlere å strømlinjeforme driften og forbedre kundeopplevelsen. Som en dynamisk og fremtidsrettet aktør innen detaljhandelsteknologi, fortsetter Extenda Retail å sette standarden for fremtidige innovasjoner i bransjen.