Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss
21 desember 2023

HonestBox og Wave innleder samarbeid

wave

HonestBox og Wave innleder samarbeid for å lette overgangen til hybridbutikker

Europas ledande mjukvara för hybridbutiker, HonestBox, och Wave har inlett ett samarbete för att göra det smidigare för butiker att omvandla sig till hybridbutik.

Genom detta partnerskap kommer HonestBox att fungera som en nyckelkomponent och utgöra en integrerad del av Wave. Detta möjliggör för Wave-kunder att på ett enkelt och effektivt sätt omvandla sina butiker till obemannade enheter.

1 234 / 5 000
Översättningsresultat
Översättningsresultat

Europas ledende programvare for hybridbutikker, HonestBox og Wave har startet et samarbeid for å gjøre det enklere for butikker å konvertere til hybridbutikker.

Gjennom dette partnerskapet vil HonestBox fungere som en nøkkelkomponent og utgjøre en integrert del av Wave. Dette gjør Wave-kunder i stand til enkelt og effektivt å konvertere butikkene sine til ubemannede enheter. HonestBox vil levere en ende-til-ende-løsning for selvbetjening, transitt og sikkerhet.

«HonestBox er den ledende aktøren innen ubemannet handel, og deres godt integrerte og brukervennlige løsninger gjør dette samarbeidet mulig. Sammen kan vi tilby våre kunder en komplett og sømløs hybridløsning for butikkene,» sier Dick Lundqvist, forretningsområdesjef på Wave.

«Wave er et populært kassesystem som brukes av mange butikker i Sverige. Vi er overbevist om at dette samarbeidet vil åpne muligheter for at enda flere butikker kan dra nytte av fordelene med hybridkonseptet,» sier Magnus Berglund, CEO & medeier i HonestBox.

Samarbeid