Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss
1 april 2022

Fordeler med ubemannet handel på landsbygda

Gårdsbutik med obemannad handel

Fordeler med ubemannet handel på landsbygda

Ubemannet handel, også kalt automatisert handel eller maskinhandel, betyr at det ikke er noen menneskelig interaksjon i kjøps- eller salgsprosessen. I stedet brukes maskiner, for eksempel salgsautomater, for å la kundene kjøpe produkter på en selvbetjent måte.

Ubemannet handel kan ha en rekke fordeler, spesielt i landlige områder hvor det kan være vanskelig å finne ansatte til å drive handel. Da er det fordelaktig å sette opp en døgnåpen butikk eller hybridbutikk. Noen av disse fordelene kan være:

  • Lavere personalkostnader: Siden ingen menneskelig interaksjon er nødvendig, kan ubemannet detaljhandel være en mer kostnadseffektiv løsning enn en tradisjonell butikk med ansatte.
  • Økt tilgjengelighetsfaktor: Ubemannet handel kan være åpen 24/7, noe som kan være nyttig for kunder som bor i landlige områder som kanskje ikke kan handle i tradisjonelle åpningstider.
  • Redusert risiko for kriminalitet: Siden ubemannet handel ikke krever menneskelig interaksjon, reduserer det risikoen for ran og andre forbrytelser.
  • Mulighet til å tilby et større utvalg av produkter: Ved å bruke ubemannet handel kan man tilby en større mengde produkter enn det som ville vært mulig med en bemannet butikk.
  • Mulighet til å nå en bredere kundebase: Ubemannet detaljhandel kan være en god måte å nå en bredere kundebase, inkludert folk som bor på landsbygda, men som ikke har mulighet til å handle i tradisjonelle åpningstider.