Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss
24 november 2023

En mulighet for eksisterende kontantleverandører til å vokse

Säkerhet och uppföljning

For eksisterende kasseleverandører kan samarbeid med HonestBox bety en rekke fordeler

HonestBox er en ledende leverandør av programvare og maskinvare for hybridbutikker. Vi tilbyr en skalerbar og sikker løsning som kan tilpasses ulike størrelser og typer butikker.

For eksisterende kasseleverandører kan samarbeid med HonestBox bety en rekke fordeler, inkludert:

  • Utvid produktporteføljen din: HonestBox tilbyr en skalerbar og fleksibel løsning som kan tilpasses forskjellige størrelser og typer butikker. Dette gjør at betalingsleverandører kan tilby kundene sine en mer komplett løsning.
  • Drive utvikling innen bransjen: HonestBox er en innovativ aktør som driver utvikling innen hybridbutikker. Gjennom et samarbeid med oss ​​kan kasseleverandører være i forkant av utviklingen og tilby sine kunder de nyeste løsningene.
  • Behold kunden din lenger: Hybridbutikker er en økende trend. Ved å tilby løsninger for disse butikkene kan POS-leverandører beholde kundene sine, øke markedsandelen, noe som resulterer i økte inntekter.

Her er noen spesifikke eksempler på hvordan HonestBox kan hjelpe eksisterende betalingsleverandører med å utvide produktporteføljen sin:

  • HonestBox kan tilby en plug-and-play-løsning som er enkel å integrere.
    Dette gjør at kassaleverandører kan tilby sine kunder en komplett løsning uten å måtte investere tid og penger i utvikling.
  • HonestBox kan tilby en løsning som er tilpasset ulike størrelser og typer butikker. Dette gjør at betalingsleverandører kan nå ut til en bredere kundebase.
  • HonestBox kan tilby en løsning som er skalerbar og fleksibel. Dette gjør at betalingsleverandører kan møte etterspørselen fra kundene sine og utvide virksomheten deres.

 

Hvis du er en eksisterende betalingsleverandør som ønsker å vite mer om hvordan HonestBox kan hjelpe deg, vennligst kontakta oss.