Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss
29 desember 2023

Direkten velger HonestBox som teknisk leverandør for selvskanning og ubemannet handel

Direkten väljer HonestBox som teknisk leverantör för självscanning och obemannad handel

Direkten velger HonestBox

Direkten, en av Nordens største nærbutikkkjeder, har valgt HonestBox som sin tekniske leverandør for selvskanning og ubemannet handel. HonestBox er en av Europas ledende plattformer for ubemannet handel og tilbyr en komplett løsning som inkluderer både maskinvare og programvare.

Målet er at alle Direkten-butikker skal tilby ubemannet handel i en eller annen form. HonestBox-løsninger vil gjøre det mulig for Direkten å tilby sine kunder en mer praktisk og effektiv handleopplevelse i ulike former.

«Vi er veldig glade for å ha valgt HonestBox som vår teknologileverandør for ubemannet handel,» sier Richard Björkman, forretningsutviklingssjef i Direkten. «HonestBox-løsninger er avanserte og robuste, og de tilbyr et høyt sikkerhetsnivå. Vi er sikre på at dette samarbeidet vil hjelpe oss med å øke lønnsomheten i butikkene våre og fremtidssikre vår virksomhet.»

«Direkten er en ledende aktør i convenience-bransjen», sier Magnus Berglund, administrerende direktør og eier av HonestBox. «Vi er veldig stolte over å ha fått deres tillit. Dette samarbeidet er et bevis på at vi gjør noe riktig.»

Om Direkten

Direkten er en av Nordens største nærbutikkkjeder. Kjeden har rundt 300 butikker i Sverige. Direkten tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert mat, drikke, tobakk, hygieneartikler og aviser.

Kontakt

Direktbutikerna Scandinavia AB
Richard Björkman – affärsutvecklingsansvarig på Direkten
Epost: Richard.bjorkman@direkten.se
Tel: 070-686 33 13

The Honest Box of Sweden AB
Magnus Berglund – VD
Epost: Magnus@honestbox.se
Tel: 070-720 04 58