Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Tempo

Tempo väljer obemannad handel

Veletablert svensk butikkjede

Tempo er en veletablert svensk detaljhandelskjede som tilbyr et mangfoldig og omfattende utvalg av produkter og tjenester til sine kunder. Denne butikkjeden er kjent for sitt fokus på å tilby både hverdagsvarer og spesialvarer, samtidig som den er fokusert på å skape en praktisk og tilgjengelig handleopplevelse for kundene.

Historikk

Tempo ble grunnlagt i Sverige i 1957 og har siden utviklet seg til å bli en av landets mest kjente butikkjeder. Takket være sitt omfattende nettverk av butikker har Tempo etablert seg som en pålitelig partner for kundenes daglige behov.

Produkter og tjenester

Tempo tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester, inkludert dagligvarer, ferskvarer, frukt og grønt, kjøtt og fisk, meieriprodukter, hygieneprodukter, husholdningsprodukter og mye mer. Utvalget deres kan også inneholde spesialiteter som delikatesser, lokale råvarer og økologiske alternativer. I tillegg tilbyr enkelte Tempo-butikker også tjenester som posttjenester, apotek og systemselskapsrepresentanter.

Lokal tilstedeværelse

Tempo har stort fokus på lokal forankring og er en viktig del av mange svenske miljøer. Mange Tempo-butikker eies og drives av lokale gründere, noe som bidrar til å skape et nært forhold mellom butikken og kundene.

Kundeservice

Kundeservice er en prioritet for Tempo, og de streber etter å gi en hyggelig og praktisk handleopplevelse for sine kunder. Tempo jobber også med å holde butikkene rene og ryddige.

Digital tilstedeværelse

I takt med den digitale utviklingen har Tempo også investert i nettplattformer og mobilapplikasjoner for å gjøre det enklere for kundene å handle og få informasjon om tilbud og kampanjer.

Butikkjeden Tempo fortsetter å være en viktig aktør i det svenske detaljmarkedet gjennom sitt omfattende sortiment, sterke lokale tilstedeværelse og fokus på kundeservice. De streber også etter å være relevante og bærekraftige i et skiftende handelsmiljø og fortsetter å være en pålitelig partner for mange svenske kunder.