Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Pressbyrån

Pressbyrån väljer obemannad handel

En av Sveriges mest kjente butikkjeder

Bedriften ble grunnlagt i 1899 og har siden blitt en av Sveriges mest kjente og populære butikkjeder. Navnet «Pressbyrån» kommer opprinnelig fra avisene, da kjeden først ble etablert som et sted man kunne kjøpe aviser og magasiner.

I dag tilbyr Pressbyrån en rekke produkter og tjenester for å møte kundenes daglige behov. Butikkene deres er spredt over hele landet og finnes ofte på strategiske steder som togstasjoner, bussterminaler, kjøpesentre og andre steder med høy passasjertrafikk.
Gjennom årene har pressebyrået endret seg og utviklet seg for å bedre imøtekomme de skiftende behovene til svenske forbrukere. Ved å opprettholde sin rolle som et praktisk og pålitelig reisemål for folk på farten, fortsetter de å være et populært reisemål for rask shopping og tjenester.

Pressbyrån og ubemannet handel

Pressbyrån har valgt å jobbe med teknikk og systemer fra HonestBox for sin ubemannede handel og vareautomater.

Mer fra Pressbyrån

Pressbyrån, en ikonisk kjede av kiosker og butikker i Sverige, fortsetter å lede veien innen detaljhandelen med flere nyheter og initiativer som lanseres i løpet av 2024.

Pressbyrån står foran en spennende periode med flere endringer som ikke bare inkluderer fysisk ekspansjon, men også betydelige skritt mot en mer bærekraftig og kundevennlig service. Disse initiativene reflekterer selskapets tilpasningsevne og innovasjon i en tid hvor detaljhandelen gjennomgår raske endringer og forbrukernes forventninger stadig økes.

Forbedret Kaffeservice
Pressbyrån har blant annet bestemt seg for å investere i sitt kaffetilbud. Et nytt kaffekonsept vil bli lansert i august i 160 av kjedens butikker. Dette inkluderer investeringer i nye maskiner som skal kunne levere fersk kaffe raskt, noe som møter kundenes behov for rask service. Denne satsningen er en del av en større strategi for å øke salget og forbedre kundeopplevelsen.

Reitan Servicehandel AS

Reitan Servicehandel AS er en fremtredende aktør innen servicehandelen i Norden, med et bredt utvalg av kiosk- og butikkonsepter under sitt paraply. Selskapet er en del av den større Reitan Group, som er kjent for sin ekspansive forretningsmodell og sitt engasjement i utviklingen av detaljhandelen i Skandinavia.

Utbredt nærvær og variert utvalg

Reitan Servicehandel AS driver flere velkjente merkevarer, inkludert Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, samt Narvesen i Norge. Disse butikkene er strategisk plassert på steder med høy kundetrafikk som jernbanestasjoner, flyplasser og bysentrum. Gjennom disse butikkene tilbyr de et bredt utvalg av produkter som strekker seg fra hurtigmat og drikke til aviser og lotterier.

Innovasjon og bærekraft

Reitan Servicehandel har tatt store skritt mot bærekraft og innovasjon i sine virksomheter. Selskapet har innført miljøvennlige løsninger og digitale innovasjoner for å forbedre kundeopplevelsen og redusere sin miljøpåvirkning. Dette inkluderer alt fra energieffektive butikkdesign til tiltak for å redusere bruken av engangsprodukter.

Ekspansjon og fremtidsutsikter

Reitan Servicehandel fortsetter å utvide sitt nettverk av butikker i Norden. Med en sterk tilstedeværelse i sine eksisterende markeder ser selskapet også muligheter for å vokse i nye geografiske områder og gjennom ytterligere diversifisering av tjenester og produkter. Selskapet satser på å åpne nye butikker og utvikle nye konsepter som kan møte den moderne forbrukerens behov.