Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Menigo

Menigo väljer obemannad handel

Et selskap som endrer næringsmiddelindustrien med innovasjon og kundefokus

Menigo er et av de ledende selskapene i næringsmiddelindustrien og har blitt synonymt med innovasjon, kundefokus og bærekraft. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av mat og dagligvarer til restauranter, kafeer, skoler og andre organisasjoner i HoReCa-sektoren (hotell, restauranter og catering). I denne artikkelen vil vi undersøke Menigos virksomhet, dens forpliktelse til innovasjon og hvordan de jobber for å skape en bærekraftig og kundesentrert næringsmiddelindustri.

Bakgrunn og aktiviteter

Menigo ble grunnlagt i 1964 og har siden vokst til å bli en av de største aktørene i næringsmiddelindustrien. Selskapet tilbyr et bredt spekter av mat- og dagligvareprodukter, inkludert ferskvarer, spekemat, meieriprodukter, tørrvarer, frysevarer og mye mer. Menigo er også en viktig leverandør av non-food produkter som rengjøringsmidler, emballasje og engangsartikler.

Selskapet har over 2000 ansatte og en omsetning på over 10 milliarder SEK. Menigos kunder inkluderer alt fra små kafeer og restauranter til store hotellkjeder og offentlige institusjoner.

Innovasjon og teknologi

Menigo har lenge vært kjent for sin vilje til stadig å forbedre og innovere. De har investert i den nyeste teknologien for å optimere driften og tilby bedre tjenester til sine kunder. Selskapet bruker avanserte logistikksystemer og automatiserte lagerløsninger for å sikre rask og effektiv distribusjon av varer.

Menigo har også omfavnet digitalisering og tilbyr kundene en brukervennlig e-handelsplattform hvor de kan legge inn bestillinger, se fakturaer og spore leveranser. Plattformen er designet for å være enkel å bruke og fungere på både datamaskiner og mobile enheter.

Bærekraft og ansvar hos Menigo

Menigo tar bærekraft på alvor og jobber aktivt for å redusere miljøpåvirkningen. Selskapet har iverksatt flere initiativ for å fremme bærekraftig utvikling i næringsmiddelindustrien, blant annet ved å tilby økologiske og lokalproduserte produkter og følge strenge miljøkrav ved kjøp av varer.

De jobber også for å redusere matsvinnet ved å tilby produkter med kort dato til reduserte priser og ved å samarbeide med organisasjoner som tar seg av overskuddsmat. Menigo har også innført et retursystem for emballasje og bruker mer miljøvennlige materialer i egne emballasje- og transportløsninger.