Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Matöppet

Matöppet väljer obemannad handel

En moderne næringskjede for en bærekraftig fremtid

Matöppet er en svensk matvarekjede som har vokst med årene og blitt en populær aktør på det svenske markedet. Med en sterk forankring i lokalsamfunnet og et bredt spekter av kvalitetsprodukter har Matöppet etablert seg som en pålitelig og verdsatt butikkjede. I denne artikkelen skal vi undersøke Matöppets bakgrunn, deres fokus på bærekraft og kundetilfredshet, og hvordan kjeden utvikler seg for å møte fremtidens utfordringer.

Bakgrunn og grunnleggende idé

Matöppet ble grunnlagt i 1993 og har siden den gang fokusert på å tilby kundene et bredt spekter av produkter, med vekt på kvalitet og rimelighet. Kjeden har i dag over 100 butikker rundt om i Sverige og fortsetter å ekspandere. Matöppet er en del av Axfood-konsernet, noe som betyr at kjeden kan dra nytte av ressursene og nettverket i konsernet.

Bærekraft og kundetilfredshet i fokus

Matöppet har alltid prioritert kundetilfredshet og bærekraft i sitt arbeid. Butikkene satser på å tilby økologiske og lokalproduserte varer så langt det lar seg gjøre, noe som bidrar til en mer bærekraftig næringskjede og redusert klimabelastning. Kjeden har også stort fokus på å minimere matsvinn og oppfordrer kunder til å resirkulere emballasje og poser.

For å sikre høy kundetilfredshet har Matöppet stort engasjement for sine kunder og tilpasser sitt sortiment til lokale behov og ønsker. Dette skaper en personlig og imøtekommende atmosfære i butikkene, hvor kundene føler seg sett og verdsatt.

Utvikling og fremtid

For å møte fremtidens utfordringer og forbli en konkurransedyktig aktør i markedet, utvikler Matöppet stadig sine butikker og tjenester. Digitalisering og vekst av e-handel har gjort at Matöppet også satser på å tilby fleksible løsninger for netthandel. Kunder kan enkelt bestille varene sine på nett og enten få dem levert direkte på døren eller hente dem i deres lokale butikk.

Ubemannet handel

Matöppet velger HonestBox som teknisk leverandør for ubemannet handel og passasje.

Som en av flere kjeder har Matöppet valgt oss til å levere all teknologien som trengs for ubemannet handel og til deres ubemannede butikker.

Matöppet er en del av Dagab og det er rundt 50 butikker rundt om i Sverige.

Er du en trader som har en Matöppet – kontakt oss eller Matöppet direkte for å diskutere videre hvordan du kan komme i gang med ubemannet.