Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Handlarn

Handlar´n väljer obemannad handel

En del av Axfood Närlivs

Handlar’n er en populær og kjent butikkjede som tilbyr et bredt spekter av varer og tjenester. Disse butikkene har etablert seg som en viktig del av mange lokalsamfunn og byer rundt om i landet. Med sitt fokus på kundeservice og lokalt engasjement har Handlar’n blitt et populært reisemål for folk på jakt etter bekvemmelighet og kvalitet.

I Handlar’n-butikkene finner du ofte et variert utvalg av dagligvarer, inkludert ferskvarer som frukt, grønnsaker, meieriprodukter og brød. I tillegg tilbys også et utvalg av pakket mat og husholdningsartikler.

Det som ofte skiller Handlar’n fra større, internasjonale kjeder er det personlige engasjementet og den lokale tilknytningen som butikkene har. Mange Handlar’n-butikker eies og drives av lokale gründere, noe som skaper fellesskap og samhold. Dette engasjementet for lokalsamfunnet vises ofte gjennom støtte til lokale arrangementer og foreninger samt ved å tilby jobbmuligheter i området.

I tillegg til dagligvarer kan Handlar’n-butikker også tilby andre tjenester som posttjenester, apoteklevering og noen ganger enda enklere restaurant- eller kafédrift. Dette gjør dem til et praktisk sted å besøke for ulike behov.

Handlar’n velger HonestBox som teknisk leverandør for ubemannet handel og passasje.