Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Dagab

Dagab väljer obemannad handel

En del av Axfood

Dagab driver og utvikler Axfood-konsernets sortiment og har ansvar for hele vareflyten inkludert lagring og transport. De sørger for at god mat og varer kommer ut til Willys, Hemköp og Axfoods øvrige butikkjeder, men også til eksterne bedriftskunder og e-handel.

Dagab er et svensk selskap som spesialiserer seg på logistikk- og distribusjonsløsninger, spesielt innen dagligvarehandel. Selskapet har en viktig rolle innenfor den svenske matvarekjeden og er en viktig partner for mange matprodusenter og detaljhandelskjeder.

Bakgrunn

Dagab ble grunnlagt i 1948 og har siden blitt en av de ledende aktørene innen logistikk og distribusjon av dagligvarer i Sverige.

Logistikk og distribusjon

Dagab har spesialisert seg på å administrere logistikk og distribusjon av dagligvarer, inkludert mat, hygieneprodukter og andre relaterte varer. Selskapet tilbyr løsninger som hjelper til med å transportere, lagre og distribuere produkter til ulike utsalgssteder, inkludert dagligvarebutikker.

Samarbeid og kunder

Dagab samarbeider med flere store matprodusenter, grossister og butikkjeder i Sverige. De har etablert langsiktige partnerskap med mange kjente merkevarer for å sikre en jevn og effektiv forsyningskjede.

Bærekraftsinitiativ

Som en viktig aktør innen matdistribusjon har Dagab også fokusert på å redusere miljøpåvirkningen og fremme bærekraft i næringen. De har iverksatt tiltak for å redusere utslipp og øke bruken av fornybar energi.

Distribusjon til kjedebutikker

Dagab leverer varer til et bredt spekter av butikkjeder i Sverige. Disse leveransene inkluderer alt fra ferske råvarer og frukt til pakket mat og andre daglige nødvendigheter. Selskapet jobber med høy nøyaktighet for å sikre at produktene kommer til butikkene i rett tid og i rett stand.

Dagab er et viktig ledd i leverandørkjeden for dagligvarehandelen i Sverige og spiller en sentral rolle for å sikre at forbrukerne har tilgang til ferske og høykvalitetsprodukter i butikkene. De fortsetter å utvikle sine tjenester og initiativer for å møte de skiftende behovene og kravene til bransjen.