Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Butikk åpen hele døgnet

Affär öppet dygnet runt

Åpen hele døgnet

Fordelene ved å ha virksomheten åpen hele døgnet er mange

  1. Tilgjengelighet: Butikken er tilgjengelig når som helst for kunder, noe som kan være spesielt nyttig for de som jobber uregelmessig eller de som ikke kan handle i tradisjonell butikktid.
  2. Økt salg: Flere åpningstider betyr flere muligheter til å selge produkter eller tjenester, noe som kan føre til høyere inntekter.
  3. Konkurransefortrinn: Å være åpen 24/7 kan skille bedriften din fra konkurrenter som ikke tilbyr denne bekvemmeligheten.
  4. Bedre kundeservice: Ved å være tilgjengelig hele døgnet kan selskapet tilby bedre service til kundene, noe som kan forbedre kundetilfredshet og lojalitet.
  5. Fleksibilitet: Tid spiller ingen rolle siden bedriften din er åpen hele døgnet.

Teknologi fra HonestBox

Fordelene med å bruke teknologi fra HonestBox er at du ikke trenger å ha personale om natten eller på ubekvemme tider. HonestBox løser den ubemannede handelen for deg. Vi identifiserer kundene dine – slipper kun inn de du ønsker å slippe inn. Kunden kjøper enten via Scan & Gå eller i et kasseapparat. Vi håndterer betaling med f.eks. Swish eller kort.

Alt som skjer blir loggført og du kan ligge hjemme og sove – mens du tjener penger. Så bra er det med en virksomhet som er åpen hele døgnet.