Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Swish

Swish Handel

Swish Handel

Swish Handel er «delen» av Swish som brukes av bl.a. HonestBox og andre systemer for å integrere med Swish. Det må ikke forveksles med Swish Företag, som er en enklere variant av Swish.

Swish Handel – henvende seg til banken din

Du får Swish Handel fra banken din. Merk at det er Swish Handel du skal ha – ikke Swish Företag.

Du oppgir oss, The Honest Box of Sweden AB (Honest Box, org nr. 559208-0583, TL 9874807077), som bankens tekniske leverandør. Oppgi også vårt nummer da banken kan trenge det: 9874807077.

Du vil motta et swish-nummer. Dette nummeret må legges inn i vårt system under «Våre innstillinger».

HonestBox tar ikke betalt for bruk av Swish Handel. Det er inkludert i systemet vårt gratis.

Swish Handel – Driftsinformasjon

Gå til Swish for å sjekke gjeldende driftsstatus og også planlagt nedetid.

Swish Status

Swish Handel – Fremtidens betalingsmåte

I dagens digitale tidsalder blir teknologi stadig mer integrert i hverdagen vår og påvirker måten vi utfører transaksjoner på. En banebrytende betalingsmetode som har revolusjonert betalingslandskapet i Sverige er Swish Handel. Swish Handel har gjennom sin hastighet, fleksibilitet og sikkerhet blitt en populær betalingsløsning for både privatpersoner og bedrifter. Denne artikkelen tar sikte på å forklare og beskrive hva Swish Handel er og hvordan det fungerer.

Hva er Swish Handel?

Swish Handel er en mobilbasert betalingstjeneste som ble lansert i Sverige i 2012. Det er et samarbeidsprosjekt mellom store svenske banker og mobiloperatører. Formålet med Swish Handel var å tilby brukere en rask og praktisk betalingsmetode gjennom sine mobile enheter. Siden lanseringen har Swish Handel blitt utrolig populær og brukes av millioner av svensker.

Hvordan fungerer Swish Handel?

For vanlig bruk, ikke slik HonestBox bruker Swish Handel: For å bruke Swish Handel, må brukeren laste ned og installere Swish-appen på sin smarttelefon. Appen er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter og kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play Store. Når appen er installert, må brukeren koble mobilnummeret til bankkontoen sin for å fullføre transaksjoner. Dette gjøres gjennom en autentiseringsprosess som verifiserer brukerens identitet og bankdetaljer.

Etter at forbindelsen mellom mobilnummer og bankkonto er etablert, kan brukeren ta i bruk Swish Handel. For å sende penger til noen andre trenger brukeren mottakerens mobilnummer. I Swish-appen er det en fane for «Send penger» hvor brukeren kan legge inn mottakerens mobilnummer og ønsket beløp. Etter at brukeren har angitt beløpet, bekrefter de betalingen ved å bruke sitt personlige Swish-passord eller fingeravtrykk (avhengig av enhetens muligheter). Pengene overføres umiddelbart fra brukerens bankkonto til mottakerens bankkonto. Både avsender og mottaker mottar en bekreftelse på transaksjonen og kan se pengene på bankkontoene sine.

Swish Handel tilbyr også muligheten til å be om betaling. Hvis brukeren trenger å få betalt fra noen, kan de sende en betalingsforespørsel gjennom Swish-appen. For å gjøre dette, legger brukeren inn mottakerens mobilnummer og det forespurte beløpet. Mottakeren mottar et varsel om betalingsforespørselen og kan godkjenne den ved å skrive inn Swish-passordet eller bruke fingeravtrykket.

HonestBox bruker Swish Handel og integrerer via deres API for å få en supermyk integrert betalingsløsning.