Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

SumUp

SumUp kortterminal

SumUp

HonestBox har støtte for integrering med SumUp og deres kortterminal Air.

Har du en ubemannet butikk eller ønsker å starte opp ubemannet handel, løser HonestBox kortbetalingene ved hjelp av f.eks. Oppsummere. I tillegg til fysiske kort får du selvfølgelig også Apple Pay, Google Pay. Kontakt oss for mer info.

Zettle By Paypal

SumUps løsning er veldig lik den som tidligere het iZettle, nå Zettle By Paypal. Vi, HonestBox, velger SumUp for å håndtere kortbetalinger.

Kom i gang med SumUp

Du oppretter en konto hos SumUp (innløsningsavtale). Dette gjør du via følgende lenke: https://sumup.se/honestbox3/. Viktig å bruke denne lenken for å dra nytte av vårt tilbud på 0,95 % per transaksjon. Etter at du har klikket på lenken, klikker du på «Kom i gang nå» og oppretter en konto. Når du har opprettet en konto, følg instruksjonstrinnene som følger.

En ny æra av betalingsløsninger

I en verden der kontantløse betalinger blir mer vanlig, har SMB-er et økende behov for tilgjengelige og effektive betalingsløsninger. SumUp, en ledende aktør innen mobile betalingssystemer, har svart på dette behovet med sitt innovative produkt, SumUp Air. Denne artikkelen gir en omfattende oversikt over SumUp som selskap, detaljer om flykortterminalen og hvordan disse løsningene transformerer betalingsprosesser for små bedrifter.

Om SumUp

SumUp er et teknologiselskap grunnlagt i 2012 med mål om å gjøre det enklere for små bedrifter å akseptere kortbetalinger. SumUp har hovedkontor i London og har raskt ekspandert over hele verden og tilbyr nå sine tjenester i over 30 land. Selskapet har blitt kjent for sine kostnadseffektive, brukervennlige og mobile betalingsløsninger, som gjør at bedrifter i alle størrelser enkelt kan akseptere betalinger uansett hvor de er.

SumUp Air: Et overblikk

SumUp Air er en kompakt og trådløs kortterminal som tilbyr en enkel og sikker metode for å akseptere kortbetalinger. Den er designet for å være intuitiv og enkel å bruke, noe som gjør den ideell for små bedrifter, frilansere og mobile bedrifter.

Kjernefunksjoner i SumUp Air

1. Kontaktløse betalinger

  • SumUp Air støtter kontaktløse betalinger, inkludert NFC-betalinger fra smarttelefoner og smartklokker, og gir kundene en rask og praktisk betalingsopplevelse.

2. Allsidig kortkompatibilitet

  • Terminalen aksepterer et bredt spekter av betalingskort, inkludert Visa, MasterCard og American Express, samt mange andre internasjonale korttyper.

3. Bluetooth-tilkobling

  • SumUp Air kobles trådløst til en smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth, noe som gjør den ekstremt bærbar og egnet for bruk i ulike miljøer.

4. Ingen månadsavgift

  • I motsetning til mange andre betalingssystemer, tar SumUp ingen månedlige avgifter, noe som gjør det til et kostnadseffektivt alternativ for små bedrifter.

Bruksområder

SumUp Air er ideell for en rekke virksomheter, inkludert kafeer, popup-butikker, håndverkere, taxitjenester og markedsboder. Dens portabilitet og brukervennlighet gjør den spesielt attraktiv for bedrifter som ofte er på farten eller som ikke har et fast salgssted.

Selvfølgelig også for deg med ubemannet handel eller hybridbutikk.

Fordeler for bedrifter

  • Økt tilgjengelighet: SumUp Air gjør det mulig for små bedrifter å akseptere kortbetalinger hvor som helst, noe som øker salgsmulighetene deres.
  • Brukervennlighet: Enkel installasjon og intuitivt grensesnitt gjør det enkelt for alle å bruke terminalen.
  • Kostnadseffektivitet: Ingen månedlige avgifter og konkurransedyktige transaksjonsgebyrer gjør SumUp Air til et økonomisk valg for små bedrifter.
  • Sikkerhet: SumUp Air følger strenge sikkerhetsstandarder for å beskytte både bedrifter og kunder.

Fremtidsutsikter og innovasjon

SumUp fortsetter å innovere i betalingssektoren, med fokus på å utvikle nye løsninger som møter de unike behovene til små bedrifter. Selskapet investerer i teknologi som ytterligere kan forenkle betalingsprosessen og utvide tjenestene til nye markeder.

SumUp Air representerer en ny æra av betalingsløsninger, spesielt utviklet for å støtte SMBer. Ved å kombinere brukervennlighet, portabilitet og kostnadseffektivitet har SumUp Air blitt en uunnværlig ressurs for bedrifter som ønsker å vokse og tilpasse seg den moderne, digitale markedsplassen. Med sin forpliktelse til innovasjon og kundefokus er SumUp godt posisjonert for å fortsette å lede veien innen betalingsløsninger for små bedrifter.