Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Squid

Yabie Enterprise

I en verden hvor digitalisering stadig endrer måten bedrifter driver sin virksomhet på, har behovet for innovative og effektive POS-systemer blitt stadig mer fremtredende. Et slikt system er Squid, utviklet av det svenske selskapet Yabie. Designet for å møte de moderne kravene til detaljhandelen og restaurantbransjen, tilbyr Squid en rekke funksjoner som optimerer betalingsprosessene og forenkler administrasjonen.

Om Yabie

Yabie, tidligere kjent som «Swish Business», er et teknologiselskap basert i Sverige. Selskapet har spesialisert seg på å utvikle innovative betalingsløsninger og POS-systemer for detaljhandel og andre bransjer. Med stort fokus på brukervennlighet og integrasjon av moderne teknologi har Yabie blitt en viktig aktør i det svenske markedet for betalingsløsninger.

Funksjoner og fordeler med Squid

  1. Brukervennlig grensesnitt: Squid er designet med et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for brukere å navigere. Dette reduserer behovet for omfattende opplæring og øker effektiviteten i kasseprosessene.
  2. Skybasert teknologi: Som et skybasert system gir Squid tilgang til salgsdata og rapporter i sanntid fra alle steder. Dette gir bedriftseiere og ledere fleksibilitet og oppdatert informasjon for bedre beslutningstaking.
  3. Integrasjon med betalingssystemer: Squid integreres sømløst med ulike betalingssystemer, inkludert Swish, kortbetalinger og kontaktløse betalinger, og gir kundene en fleksibel og rask betalingsopplevelse.
  4. Lagerstyring: Systemet tilbyr avanserte funksjoner for lagerstyring, som hjelper bedrifter med å holde oversikt over varelager i sanntid og redusere risikoen for lagermangel eller overskudd.
  5. Tilpasning: Blekksprut kan tilpasses for å møte de spesifikke behovene til ulike typer virksomheter, fra små butikker til store restaurantkjeder.
  6. Sikkerhet og pålitelighet: Med fokus på sikkerhet, sikrer Squid at alle transaksjoner og kundedata håndteres med de høyeste sikkerhetsstandardene.

Bruksområder

Squid er egnet for en rekke virksomheter, inkludert men ikke begrenset til detaljhandel, restauranter, kafeer og servicebedrifter. Dens fleksibilitet og skalerbarhet gjør det til et attraktivt valg for både små og store bedrifter.

Fremtid og utvikling

Yabie fortsetter å utvikle Squid med nye funksjoner og integrasjoner for å møte de voksende og endrede behovene til virksomheter. Med økt etterspørsel etter digitale løsninger i handelsbransjen er Squid godt posisjonert til å være en ledende aktør i markedet.

Squid fra Yabie representerer en ny generasjon POS-systemer som kombinerer brukervennlighet, fleksibilitet og effektivitet. Ved å tilby en omfattende løsning for betalingsbehandling og forretningsadministrasjon, støtter Squid bedrifter i deres søken etter å forbedre kundeopplevelsen og optimere deres operasjonelle prosesser. Med sin fortsatte utvikling og tilpasning til nye markedstrender, er Squid et lovende verktøy for alle typer handelsoperasjoner.