Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

HonestBox – ubemannet siden 2015

Vi er HonestBox

Med erfaring innen ubemannet siden 2015, vil vi si at ingen andre selskaper i bransjen har mer erfaring med ubemannede butikker og ubemannet handel enn det HonestBox har.

HonestBox, et spennende selskap etablert i 2019, er dedikert til å utvikle fremtidens teknologi for ubemannet handel. Vi har stor tro på at denne formen for handel vil bli en stor del av fremtidens detaljhandel. I dag er vi i forkant av bransjen og er stolte av å kunne tilby våre løsninger på rundt 500 steder rundt om i verden, inkludert i Sverige, Danmark og USA.

Som et lite, men energisk selskap, drives vi i dag fremover av våre lidenskapelige aksjonærer. Til tross for vår lille størrelse har vi opplevd betydelig vekst, med en dobling av salget det siste året. Vår suksessfaktor? Rask respons, effektive prosesser og fleksibilitet i arbeidsmiljøet – enten i felten, på kontoret, hjemme eller i bilen.

Vår styrke ligger i at vi i HonestBox utvikler vår egen teknologi fra bunnen av, som gjør at vi kan tilby løsninger spesielt tilpasset utfordringene innen ubemannet handel. Og alt dette til en konkurransedyktig pris.

Vi streber etter å være uavhengige og vårt neste skritt er å opprette en egen kundeserviceavdeling. Vi har merket at antall kunder øker hver uke, noen av dem kommer fra nye bransjer. Flere av våre kunder er store og inngår i kjente kjeder som Direkten, Nära Dej, Handlar’n, ICA og Tempo. Denne utviklingen stiller større krav til oss, både når det gjelder våre produkters funksjoner og vår interne organisasjon. Nettopp derfor setter vi nå ekstra fokus og ressurser på å styrke vår kundeservice, for best mulig å møte våre kunders behov og forventninger.