Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Campingplass

Øk tjenesten med ubemannede systemer

Gjør det enklere for deg selv, men også for campinggjestene dine med ubemannede systemer. Med våre ulike løsninger kan du gjøre oppholdet enda bedre for dine gjester. Gi dem muligheten til å handle døgnet rundt. Vi kjenner alle til søtsuget som ofte kommer snikende på kveldene eller når bleiebehovet blir akutt, da er det en utvidet tjeneste å kunne handle hele døgnet.

Salgsautomat

Plasser automater på campingplassen og fyll dem med ting som gjestene dine kan trenge. Vi tilbyr både kjøleskap og frysere som er koblet til samme system.

Hybrid eller ubemannet butikk

På dagene er det mulig å holde åpent med personale «som vanlig». Noen kunder setter pris på det fysiske møtet og muligheten til å stille spørsmål og få hjelp, mens andre ønsker å handle senere og klare seg selv. Med en hybridbutikk lager du en løsning som passer alle og maksimerer salgsmulighetene dine.

Passasje

Det mange ikke tenker på er at HonestBox kan hjelpe med gjennomgang, låsing og opplåsing av dører. For eksempel kan vi styre toaletter, dusjer og vaskerom med våre systemer. Dette er til stor hjelp for deg som driver campingplass. Du kan holde styr på de som låser opp med ulike identifikasjonsløsninger og dermed få tilgang til informasjon om dine gjester i tilfelle den blir stjålet eller vandalisert.

Ulike løsninger

Som du ser kan HonestBox hjelpe med ulike ting. Hva passer for deg og din bedrift? Kontakt oss for mer informasjon og idédugnad.