Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

MyWay

MyWay väljer obemannad handel

Eies av Privab Grossisterna AB og tilgjengelig over hele landet

MyWay og Privab Grossisterna AB er to selskaper som opererer innen detaljhandel og engros. MyWay er en svensk butikkjede som selger mat, forbruksvarer og husholdningsprodukter, mens Privab Grossisterna AB er en grossist i næringsmiddelindustrien som leverer til storkjøkken og restauranter.

MyWay ble grunnlagt i 2010 og har i dag flere butikker rundt om i Sverige. Selskapet har fokus på å tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser og har et bredt spekter av både egne merker og kjente merker. Butikkene ligger ofte i mindre lokalsamfunn hvor det kan være vanskelig å finne større dagligvarebutikker, og MyWay har derfor blitt en viktig del av lokalsamfunnene.

Privab Grossisterna AB ble grunnlagt allerede i 1958 og har siden den gang vært en viktig leverandør til storkjøkken og restauranter. Selskapet har gjennom årene utviklet mye kunnskap innen næringsmiddelindustrien og tilbyr i dag et bredt spekter av kvalitetsprodukter til sine kunder. Privab Grossisterna AB er også kjent for sitt høye servicenivå og for alltid å sette kunden i fokus.

Både MyWay og Privab Grossisterna AB har dermed en sterk posisjon innenfor sine respektive markeder og fokuserer på å tilby kvalitetsprodukter til sine kunder. Ved å sette kunden i fokus og tilby konkurransedyktige priser har selskapene bygget opp en lojal kundebase.

MyWay og ubemannede butikker

MyWay har valgt å samarbeide med HonestBox når det gjelder teknisk leverandør for ubemannet handel / ubemannede butikker og passasje.

I dag drives en rekke ubemannede MyWay-butikker med teknologi fra HonestBox-teknologi.