Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Gulf

Gulf väljer obemannad handel

Internasjonalt selskap kjent for sine bensinstasjoner og oljeprodukter

Selskapet har en betydelig tilstedeværelse i Sverige og tilbyr en rekke forskjellige produkter og tjenester for drivstoffbehov for kjøretøy og oljeindustrien.

Gulf i Sverige

Gulf er en kjent aktør innen olje- og drivstoffindustrien i Sverige og har etablert seg som en pålitelig partner for kjøretøyeiere, transportselskaper og industrikunder. Selskapet tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som spenner fra høykvalitets drivstoff til smøremidler og spesialoljeprodukter. Gulf har et omfattende nettverk av bensinstasjoner og distributører rundt om i landet, noe som gjør det enkelt for kunder å få tilgang til produktene og tjenestene deres.

Miljøansvar og kvalitet

Gulf Sweden er forpliktet til å minimere sin miljøpåvirkning og følger strenge kvalitetsstandarder for sine produkter. Selskapet streber etter å redusere utslipp og fremme bærekraftig praksis i drivstoff- og oljeindustrien.

Oppsummert er Gulf et pålitelig og etablert selskap innen olje- og drivstoffsektoren i Sverige. Deres brede utvalg av produkter og tjenester gjør dem til en viktig partner for kjøretøyeiere og industrikunder. Med sitt fokus på kvalitet og miljøhensyn har Gulf skapt en sterk tilstedeværelse på det svenske markedet.

Gulf velger HonestBox som teknologileverandør for ubemannet handel og passasje.