Oppskaler butikken eller bedriften din med ubemannet teknologi.

Døgnåpen butikk

Skreddersydde systemer etter dine behov. Trygg, fleksibel og rimelig.

Teknikk

Leder innen hybrid og helt ubemannet handel siden 2015.

Kontakt oss

Frendo

Frendo väljer obemannad handel

Ett framgångsrikt koncept från Emab AB

Frendo, en av Sveriges mest kjente og verdsatte servicebutikkkjeder, har vokst raskt de siste årene og etablert seg som en viktig aktør på det svenske markedet. Denne artikkelen vil gi en oversikt over Frendo, dets historie, konsept og dets rolle i Emab AB, samt hvordan de har klart å skape en vellykket forretningsmodell.

Bakgrunn og historie

Frendo ble grunnlagt i 2010 og er en del av det svenske selskapet Emab AB. Emab AB, som står for Euro Marketing & Advertising Bureau, er et selskap som fokuserer på markedsføring, distribusjon og salg av merkevarer og produkter. Frendo er en del av Emab ABs portefølje og har raskt blitt en sterk aktør i markedet takket være sitt innovative konsept og fokus på kundetilfredshet.

Frendos konsept

Frendo har etablert seg som en servicebutikkkjede som tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester for å møte kundenes behov. De fokuserer på å tilby produkter og tjenester av høy kvalitet innen områder som bensinstasjoner, mat, gatekjøkken, kiosk, spill og tobakk. Deres forretningsidé er å skape et behagelig og trivelig miljø hvor kundene kan finne alt de trenger under ett tak.

Frendo streber etter å hele tiden forbedre og utvikle konseptet sitt for å være innovativt og konkurransedyktig i markedet. Dette inkluderer å tilby miljøvennlige og bærekraftige produkter, samt å bruke moderne teknologi for å forbedre kundeopplevelsen.

Frendo og Emab ABs suksess

En av hovedfaktorene bak Frendos suksess er den sterke tilknytningen til Emab AB. Ved å være en del av Emab ABs portefølje drar Frendo nytte av selskapets ekspertise innen markedsføring og distribusjon. Emab ABs lange erfaring med å lede og utvikle merkevarer og produkter har hjulpet Frendo til å vokse raskt og bli en ledende aktør på det svenske markedet.

Emab ABs støtte har også gjort det mulig for Frendo å hele tiden utvikle konseptet sitt og forbedre kundeopplevelsen. Ved å være en del av Emab AB har Frendo tilgang til et vell av ressurser og ekspertise som hjelper dem å holde seg konkurransedyktige og innovative i markedet.